Terug naar overzicht

Stad aan het Haringvliet

Oranjelaan

Prijs huur - minimaal
€ 603 p/m

Prijs huur - maximaal
€ 603 p/m

Energielabel
a

Woningtype
Seniorenwoning

Aantal slaapkamers
2

Stad aan het Haringvliet

Oranjelaan

 

Aan de Oranjelaan in Stad aan ’t Haringvliet wordt door Woongoed GO twee seniorenwoningen gerealiseerd. Op dit perceel hebben units gestaan die werden gebruikt door de huisarts. De huisarts is inmiddels al geruime tijd ingetrokken in het nieuwe pand van Woongoed GO aan de Beneden Molendijk. De bouw wordt gerealiseerd door Bouwonderneming Stout.  

Huurprijs: € 602,97

Oplevering: De verwachte oplevering is rond april 2020

Inrichting keuken en sanitair:

De seniorenwoning heeft een standaard keukeninstallatie met voldoende kasten en een kunststof blad met RVS-spoelbak. Vloeren en wanden van toilet en badruimte zijn betegeld. Badruimte tot plafondhoogte en het toilet tot 1500mm + vloer. In deze ruimtes wordt het nodige sanitair aangebracht zoals wandcloset, wastafel, douche-installatie met douche, mengkraan, etc.

Keuzemogelijkheden:

Na het accepteren van de woning maakt keukencentrum Tieleman een afspraak met u. Tijdens deze afspraak heeft u de mogelijkheid om materiaalkeuzes te maken voor tegelwerk en de keuken. Woongoed zal een standaardkeuken plaatsen. Op eigen kosten is uitbreiding mogelijk. Deze extra’s rekent u rechtstreeks af met keukencentrum Tieleman.

Indicatie woonlasten


Schrijf mij in