Woongoed GO voert regelmatig onderhoud uit aan het woningbezit. Hierbij kan het onder andere gaan om schilderwerk, vervangen van houten vloeren in betonvloeren, vervangen CV-ketels, vervangen goten, voegwerk, vervanging deuren en kozijnen, dakbedekking en overig klein reparatieonderhoud.
Ook het vervangen van achterpaden en het vervangen/repareren van straatwerk zijn zaken die vallen onder onderhoud van Woongoed GO.


Planning onderhoud
Wilt u weten of uw woning dit jaar nog voor onderhoud aan de beurt is? Dit kunt u terugvinden in de specificatie van het planmatig onderhoud 2018, klik op Onderhoud 2018 voor het overzicht.

Omdat buitenschilderwerk jaarlijks terugkomt, wordt hieronder nader ingegaan op dit onderhoudsaspect.

Schilderwerk 

Woongoed GO schildert regelmatig de woning aan de buitenzijde. Dit kan variëren van ééns in de vijf jaar tot ééns in de zes jaar. Meestal gebeurt dit door particuliere schildersbedrijven. Voordat uw woning geschilderd wordt controleren we ramen, deuren en kozijnen op de aanwezigheid van houtrot, daarnaast controleren we of ramen en deuren goed sluiten. Voordat aan het schilderwerk wordt begonnen repareren we waar dat nodig is. Het binnenschilderwerk is voor rekening van de huurder.

Vooraf maken de betrokken bedrijven een afspraak wanneer werkzaamheden of inspecties worden uitgevoerd. In veel gevallen is het mogelijk dat u inspraak heeft in de toe te passen kleuren van het uit te voeren schilderwerk. Ook hierover wordt u schriftelijk geïnformeerd.

Vragen?
Heeft u vragen over het onderhoud? Neem dan contact op met Woongoed GO op telefoonnummer 0187- 47 10 71.