1 november 2017

Woongoed GO laat haar bezit taxeren

De woningen van Woongoed GO worden getaxeerd door Capital Value. Taxateurs lopen door de straten om het bezit na te zien en foto's te maken.

13 oktober 2017

Wateroverlast

Door de opwarming van de aarde dreigen buien extremer te worden en zullen we vaker geconfronteerd worden met regenwateroverlast. Allerlei instanties werken er hard aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Wat kunt u zelf doen?

28 september 2017

Overgang naar nieuw automatiseringssysteem

Woongoed GO heeft een goede dienstverlening hoog in het vaandel staan. Ons huidige automatiseringssysteem is minder geschikt om onze ambities waar te maken. Daarom stapt Woongoed GO over naar Tobias AX. Om de overgang in de juiste banen te leiden, is het kantoor gesloten op maandag 9 en dinsdag 10 oktober a.s. Wioensdag 11 oktober zijn we u graag weer van dienst.

27 september 2017

Impressiefoto's van Bernhardstraat in Nieuwe Tonge

Impressiefoto's van Bernhardstraat in Nieuwe Tonge

6 september 2017

Startsein Buurtbemiddeling Goeree-Overflakkee

Op 6 september 2017 ondertekenden buurtbemiddelingspartners FidesWonen, Woongoed GO, Woningbouwvereniging BeterWonen Goedereede, Woningbouwvereniging BeterWonen Ooltgensplaat, Politie Eenheid Rotterdam, Coloured Consultancy en gemeente Goeree-Overflakkee het convenant Buurtbemiddeling Goeree-Overflakkee.

5 september 2017

Wateroverlast

De laatste tijd hebben we nogal eens te maken gehad met hevige regenbuien. Een gevolg hiervan is dat de gemeenteriolen vol komen te staan.