13 november 2019

Vacature voor Medewerker Planning & Control

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Dan zoeken wij jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren!?

12 november 2019

Vacature verhuurconsulent frontoffice

Kom jij ons team versterken?

1 november 2019

Mailadres

Hebben wij al uw mailadres? Binnenkort gaan wij gebruik maken van een digitaal systeem om woningen toe te wijzen. Staat u bij een van de corporaties geregistreerd als woningzoekende, maar hebben wij geen mailadres van u? Dan ontvangen wij dat graag. U kan het per mail sturen aan: info@oostwestwonen.nl. Tot 1 januari 2020 plaatsen wij de woningen in de krant en kunt u reageren via de gebruikelijke weg. Binnenkort ontvangt u meer informatie over de nieuwe manier van werken.

22 augustus 2019

Woongoed GO verhuist!!

Vanwege de fusie en verbouwing van het kantoor aan de Landbouwweg, is Woongoed GO vanaf 23 augustus 2019 gevestigd in het kantoor van FidesWonen.

23 juli 2019

100 jarig bestaan Woongoed GO en afscheid Simon van Nieuwaal

Op donderdag 27 juni vierden we het 100 jarig bestaan van Woongoed GO en namen we afscheid van directeur bestuurder Simon van Nieuwaal

1 juli 2019

Fusienieuws

Natuurlijk vraagt u zich af wat er voor u verandert. De komende maanden nog niets. Vanaf 1 juli zijn wij op papier (juridisch) één organisatie, maar tot 1 januari 2020 werken de vier woningcorporaties nog gewoon onder hun eigen naam. Tot die datum blijft alles zoals u gewend bent.